Posjeta tvrtki Dermoestetik d.o.o., Umag – potpora ženskom poduzetništvu i inovacijama

 Pula, 11. lipnja 2015.


PREDMET: Posjeta tvrtki Dermoestetik d.o.o., Umag – potpora ženskom poduzetništvu i inovacijama
 
Predstavnice Udruge poslovnih žena Krug i HGK-Županijske komore Pula posjetile su, 10. lipnja u Umagu, tvrtku Dermoestetik d.o.o. gdje su se sastale s direktoricom tvrtke i vlasnicom 50% vlasničkog udjela Ivanom Legović s ciljem poslovnog umrežavanja i upoznavanja aktivnosti tvrtke.
 
Na sastanku su sudjelovale predsjednica Ogranka Kruga za Istarsku županiju i predsjednica HUP-a Gordana Deranja te zamjenica predsjednice Kruga na nacionalnoj razini Zrinka Bokulić i predsjednica HGK-ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić.
 
Direktorica Legović, od samog početka rada u zemlji i inozemstvu, kao voditelj edukacija wellness stručnjaka zalaže se za podizanje osnovnih vještina i znanja i uvođenja viših standarda rada i protokola, a posljednjih dvanaest godina piše kolumne u stručnim časopisima. Dobitnica je mnogih nagrada, među kojima nagrade koju dodjeljuje organizacija WIPO iz Geneve (World Intellectual Property Organization) za ženu inovatoricu 2012. te nagrade INOVA na salonu inovacija u Zagrebu za rad na polju kozmetologije.
 
Tvrtka Dermoestetik d.o.o. osnovana je 1998. godine te kontinuirano ulaže u edukacije, znanje i inovacije. Tvrtka je kao prva u svijetu, inovirala sinergijsku akciju fitoarome i thallasso terapije u intenzivnim tretmanima i wellness ritualima. Za postignute rezultate nagrađeni su mnogim nagradama na sajmovima inovacija u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Rusiji, Maleziji, Švicarskoj i drugim zemljama. Tvrtka je sudjelovala i na Inovacijskim misijama koje HGK organizira u sklopu nastupa na međunarodnim sajmovima inovacija.
 
Trenutačno se metoda koju su razvili u tvrtki Dermoestetik - Esense Mediterane predaje i prakticira u prestižnim akademijama Pacal u Italiji, hrvatskim srednjim školama i wellness akademijama.
 
Tvrtka trenutno gradi novi pogon u Novigradu i radi na otvaranju vlastite akademije u suradnji sa farmaceutsko-kozmetolškim fakultetom iz Ferrare gdje se testiraju njihovi proizvodi. Vizija je tvrtke stvoriti još uspješniju izvoznu tvrtku s većim istraživačkim laboratorijem koji bi uz širenje znanja, poticao i inoviranje.
 
 
 
                                                                                               Predsjednica
 
 
                                                                      
                                                                                               Jasna Jaklin Majetić, v.r.
 
 
 
 
U privitku: fotografija 
Budmanijeva 1  •  10 000 Zagreb  •  Hrvatska  •  Karlovačka banka d.d. 2400008-1110013042  •  OIB 39384769702
Copyright © 2010 Hrvatska udruga poslovnih žena. Sva prava pridržana.