Održan Hrvatsko - slovački forum poduzetnica

Dana 26. rujna, u prostoru Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, održao se je Hrvatsko – slovački forum poduzetnica, u suorganizacije Veleposlanstva Slovačke Republike, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG.
Forum je otvorio, u ime domaćina, potpredsjednik HGK g. Dragan Kovačević. Veleposlanik Slovačke u Republici Hrvatskoj Peter Susko objasnio je kako je cilj ovog Foruma govoriti o uspjesima žena, razmijeniti iskustva i stvoriti temelje za nova partnerstva.
Prisutnima su se obratile i gospođa Ana Mandac, pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta i gđa Eliška Kubíková, predsjednica udruge Top centar poduzetnica Slovačke Republike.
Gordana Restović, predsjednica Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG predstavila je rad Udruge i ulogu u pružanju pomoći i poticanju zdravog poduzetničkog duha kod žena.
U sklopu foruma su predstavljene inspirativne i zanimljive priče poduzetnica iz Hrvatske i Slovačke, a održani su i B2B razgovori. Jedna od govornica bila je i naša aktivna članica, gđa Dorotea Effenberger, predsjednica Uprave i suvlasnica tvrtke Tahograf d.o.o.
 
Opširnije o događaju:
https://www.hgk.hr/hrvatsko-slovacki-forum-poduzetnica-izvjestaj

Budmanijeva 1  •  10 000 Zagreb  •  Hrvatska  •  Karlovačka banka d.d. 2400008-1110013042  •  OIB 39384769702
Copyright © 2010 Hrvatska udruga poslovnih žena. Sva prava pridržana.