Potpredsjednica Udruge, Vlatka Cikač, sudjelovala na proslavi 25. obljetnice uspostave diplomatskih odnosa između Kanade i Hrvatske

Dana 20. lipnja 2018. u Muzeju Mimara održala se proslava 25. obljetnice uspostave diplomatskih odnosa između Kanade i Hrvatske. Povodom obljetnice izložene su skulpture kanadsko – hrvatskog umjetnika Mihaela Štebiha. Domaćini prijema su bili NJ.E. g Daniel Maksymiuk, veleposlanik Kanade i gđa Minerva Hernandez Iraheta.
Proslavi je prisustvovala i naša potpredsjednica Udruge i predsjednica Ogranka Zagreb, gđa Vlatka Cikač. Valja napomenuti kako Udruga KRUG i Veleposlanstvo već ostvaruju kvalitetnu suradnju. Nakon predstavljanja rada Udruge u studenom prošle godine, u veljači se održao još jedan sastanak u kanadskom veleposlanstvu između kanadske udruge VEZA i Udruge KRUG, a vezano za suradnju na zajedničkom workshop koji će se održati u listopadu u Zagrebu. Gospodin Veleposlanik već tada je izrazio zadovoljstvo našom suradnjom i za sudjelovanjem u budućim projektima, što je za Udrugu veliko priznanje.
Budmanijeva 1  •  10 000 Zagreb  •  Hrvatska  •  Karlovačka banka d.d. 2400008-1110013042  •  OIB 39384769702
Copyright © 2010 Hrvatska udruga poslovnih žena. Sva prava pridržana.