Aktivnosti Kruga

2006.-2010.
2001.-2005.
1995.-2000.


U KRUGu je do danas organizirano više od 60 druženja u svim ograncima diljem Hrvatske. Na tim druženjima osnovni je cilj predstavljanje i međusobno upoznavanje članica, kao i razmjena iskustava i uspostavljanje poslovnih odnosa među članicama.
 
Izvršni odbor KRUGa održao je više od 100 sjednica na kojima je raspravljano i odlučivano o aktivnostima i razvoju KRUGa, organizaciji Udruge, prijemu novih članica. U radu Izvršnog odbora do danas je sudjelovao cijeli niz vrlo uglednih i aktivnih članica koje su svojim predanim radom doprinjele 15 godišnjem postojanju KRUGa s odličnom perspektivom za daljnji razvoj.
 
Organizirali smo 50-tak tribina, okruglih stolova i seminara, uvijek u skladu s interesima i potrebama članica. Svoje ideje i poticaje članice u pravilu iznose putem KRUG NET mreže koja svakodnevno povezuje KRUŽICE već čitavo desetljeće.
 
Već smo 8 puta obilježili Svjetski dan poduzetnica koji se od 2002. obilježava na poticaj naše krovne svjetske organizacije FCEM i zahvalni smo bivšem Predsjedniku RH Stjepanu Mesiću kao i sadašnjem Predsjedniku Ivi Josipoviću što su važnost ovog događaja prepoznali i odazvali se pozivu KRUGa da budu tradicionalni pokrovitelj ove svečanosti.


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 28.01.2011

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...