O nama

ŠTO JE KRUG?
Dozvolite da se predstavimo!
 
Krug, kao simbol savršenog jedinstva i suradnje, izabran je za ime i zaštitni  znak Hrvatske udruge poslovnih žena kako bi predstavio njene zadatke: djelatno povezivanje i zajednička nastojanja prema poboljšanju položaja žena kako poslovnom tako i u obiteljskom okružju.
 
Krug nije politička organizacija i nije osnovan kako bi predstavljao samo žene.  Mi želimo naše ciljeve ispunjavati zajedno s našim muškim kolegama. Zadatak nam je povećati razinu suradnje unutar i između tvrtki, a prema etičkom kodeksu ponašanja, jednako u društvenoj kao i u gospodarskoj sferi.
 
Podržavamo promociju sposobnih, vrijednih, odlučnih i etičnih poslovnih ljudi, osobito poslovnih žena, čiji velik potencijal nije prepoznat ili nije dovoljno cijenjen u postojećem okružju.
 
Želimo pomoći svim poslovnim ženama i njihovom okružju kako bi učinile sve što su u mogućnosti učiniti za unapređenje hrvatskog gospodarstva i promociju primjerene poslovne kulture, morala i suradnje.
 
Od početka aktivnosti 1992. godine, Udrugu je uvijek podržavao veliki broj javnih osoba, poslovnih ljudi i institucija, posebno Predsjednik Republike Hrvatske, Sabor Republike Hrvatske, Ured za Ravnopravnost spolova pri Vladi Republike Hrvatske, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, a osobito Hrvatska gospodarska komora.
 
Krug danas ima više od 150 članica u Zagrebu i u ograncima Split, Rijeka, Pula, Šibenik, Virovitica i Dubrovnik.
 

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 24.09.2019

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...