Strategija razvoja ženskog poduzetništva

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, temeljem inicijative Kruga i Nacionalne politike za promicanje ravnopravnosti spolova 2006.-2010., pokrenulo je inicijativu izrade Strategije razvoja ženskog poduzetništva u Republici Hrvatskoj  s Akcijskim planom (u nastavku poglavlja Strategija) kako bi se potaknuo razvoj poduzetničke klime i ostvarivanje socijalne kohezije i pravde, uravnoteženje regionalnog razvoja te isticanje uloge obrazovanja, znanosti i tržišta financijskih usluga - sve u cilju jačanja ženskog poduzetništva.

U izradi Strategije i Akcijskog plana sudjelovali su Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Ured za ravnopravnost spolova, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca te Udruga „Krug“. Prijedlog Strategije i Akcijskog plana izradio je istraživačko-projektni tim Centra za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva CEPOR.

Strategija razvoja ženskog poduzetništva

Akcijski plan

 


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 09.04.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...