Izbor poduzetnice i menadžerice godine

Izvršni odbor Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG, svake godine od 2009., donosi Odluku o raspisivanju natječaja za izbor poduzetnice i menadžerice za prethodnu godinu. KRUG  iz članstva Udruge izabire najbolju poduzetnicu i menadžericu na temelju rezultata poslovanja ostvarenih u prethodnoj proračunskoj godini. Najbolja poduzetnica i menadžerica proglašava se prilikom proslave Svjetskog dana poduzetnica u svibnju svake godine i uručuje im se prigodna nagrada.
 
Za sudjelovanje na natječaju za najbolju poduzetnicu i menadžericu godinu  mogu se kandidirati sve poduzetnice i menadžerice koje su članice Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG. Prijavu na natječaj mogu dostaviti osobno članice-kandidatkinje ili druge osobe koje ih žele kandidirati. Dokumentacija mora biti  potpisana i ovjerena od Porezne uprave i mora imati broj i datum primitka u Poreznoj upravi.

Komisiju za izbor imenuje Izvršni odbor KRUGa, a zadatak komisije je kontrola i utvrđivanje ispravnost pristigle dokumentacije. Kontrolom rezultata poslovanja za prethodnu proračunsku godinu i njihovom usporedbom prema kriterijima koje je ustanovila HGK za dodjelu nagrade "Zlatna kuna" izvršava se odabir najbolje poduzetnice i menadžerice.


Gordana Deranja Menadžerica godine 2009. i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić


Lada Karninčić Poduzenica godine 2009. i (tadašnja) potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor


Neda Makjanić Kunić Poduzetnica godine 2010.  i Predsjednik RH Ivo Josipović


Sofija Šmitran Menadžerica godine 2010. s Predsjednikom Ivom Josipovićem 


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 09.04.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...