Tahograf

Ovim putem Vas s veseljem obavještavamo da tvrtka Tahograf d.o.o. svim poštovanim članicama Udruge Krug na sve proizvode odobrava 20 % popusta za sve vrste plaćanja na kozmetičke proizvode RETINOL i Fran Wilson.

Tvrtka Tahograf d.o.o.  ovlašteni je ugovorni uvoznik i distributer za Hrvatsku i širu regiju revolucionarne američke kozmetičke robne marke Skincare LdeL Cosmetics koja u svojem proizvodnom programu ima dvije linije proizvoda,  RETINOL i  «Fran Wilson».
 
Linija proizvodapod robnom markom RETINOL ekskluzivna je kozmetička linija ciljano formulirana da pokaže vidne rezultate u reduciranju znakova starenja. RETINOLproizvodi formulirani su da koriste prednosti Vitamina A, C & E, i pružaju dnevnu anti-aging njegu kože s dugoročnim rezultatima, i ključni su za zdravlje naše kože. RETINOL je derivat vitamina A kojeg u našim proizvodima ima i do  500.000 I.U. u svakoj bočici.Kada se koriste na dnevnoj bazi RETINOL proizvodi imajupozitivan utjecaj na kožu, povećava se količina proteina i kolagena, te općenito izgled kože.

RETINOLproizvodi su namijenjeni  svim tipovima kože, pa čak i onim najosjetljivijim. RETINOLproizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže alcohol i ne sadrže paraben.
 
Linija proizvoda Fran Wilson namijenjena je Vašoj dodatnoj njezi i lijepšem izgledu. Stikovi i sjajila za njegu usana obogaćeni su vitaminima, biljnim ekstraktima i sadrže zaštitni faktor, te pružaju totalnu zaštitu  i jedinstveni tretman usana. Proizvodi namijenjeni njezi kože oko očiju, hrane, vlaže i regeneriraju to osjetljivo područje.
 
Ovim putem Vas s veseljem obavještavamo da smo svim poštovanim članicama Vaše UDRUGE na sve proizvode odobrili 20 % popusta za sve vrste plaćanja. 
 
Sve dodatne informacije, kao i narudžbe, možete dobiti na broj 098/496-522.

Prezentacija Fran Wilson (PDF)

Retinol prezentacija (PDF)

Retinol X prezentacija (PDF)

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 13.01.2011

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...