Poduzetnica i menadžerica godineKRUG je na velikoj svečanosti održanoj 21.05.2010. u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu obilježio Svjetski dan poduzetnica i proslavio petnaestu obljetnicu svog postojanja pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i u suorganizaciji s Hrvatskom gospodarskom komorom.
Na svečanosti je objavljeno sveobuhvatno i znanstveno obrađeno istraživanje na temu "Ostvarenje potencijala žena u poduzetništvu, znanosti i politici u Republici Hrvatskoj". Projekt je realiziran u suradnji s autoricom znanstvene analize prof. dr. sc. Mirjanom Pejić-Bach, redovitom profesoricom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva RH.

Između svojih članica KRUG je izabrao najbolju poduzetnicu i najbolju menadžericu za rezultate poslovanja ostvarene u 2009. godini:
  • za poduzetnicu godine 2009. izabrana je Neda Makjanić Kunić, Modna kuća „MAK“ Split
    Vlasnica i kreatorica modne kuće MAK (proizvodnja i prodaja ženske konfekcije od 1986.), dobitnica je brojnih nagrada za rad na unapređivanju obrtništva, razvoja tekstilne struke i mode. Modna kuća MAK upošljava 60-ak djelatnika i najpoznatija su splitska tekstilna tvrtka s tendencijom daljnjeg poslovnog rasta. Dizajnerski studio te proizvodni kapacitet tvrtke smješteni su u najmodernijoj tehnološki i arhitektonski opremljenoj tekstilnoj radionici na području Dalmacije.
  • za menadžericu godine 2009. izabrana je Sofija Šmitran, „IND-EKO“ d.o.o., Rijeka.
    Direktorica je obiteljske tvrtke IND-EKO, za industrijsku ekologiju i zaštitu okoliša. Tvrtka djeluje već 25 godina na području Hrvatske, te BiH, Makedonije i Kosova. Zapošljava 70 djelatnika. IND-EKO svoje poslovanje temelji na vrhunskoj tehnici i tehnologiji, te ujedno posjeduje i laboratorij za ispitivanje kanalizacijskih sustava.


Srdačno čestitamo izabranim KRUŽICAMA i želimo im još bolje rezultate u vremenu koje je pred nama.

Svečanost su uveličali mali pjevači dječačkog zbora "Zagrebački dječaci" pod sjajnim vodstvom dirigentice Jasenke Ostoić Radiković www.zbor-zagrebacki-djecaci.hr

Na svečanosti su bili prisutni svi značajni mediji, a opsežna izvješća objavljena su u središnjem dnevniku HRT-a i NOV-e.

Svim članicama je na raspolaganju knjiga u kojoj su objavljeni rezultat projekta, kao i cd s foto prezentacijom i pregledom povijesti KRUGa u prvih 15 godina na udruga.posl.zena.krug@gmail.com ili krug.diana@ou-dvzoricic.hr.Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 27.06.2018

Partneri

Pozivamo potencijalne partnere na suradnju s Hrvatskom udrugom poslovnih žena Krug. Ovdje može biti Vaš tekst...
 


Više...