SMEPASS projekt EU i RH - Besplatne savjetodavne usluge

Projekt SMEPASS otvoren je 12.svibnja 2011. pod nazivom Naučite biti uspješni, a s ciljem promocije i pružanja besplatnih savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu


„UKLJUČITE SE U STRUČAN I BESPLATAN PROGRAM SAVJETOVANJA MINISTARSTVA GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA“

Obaviještavamo Vas da je 12.svibnja 2011.godine otvoren projekt „SMEPASS“,“Promocija i pružanje besplatnih savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu” (Program EU IPA IIIC 2007- 2009) pod nazivom „NAUČITE BITI USPJEŠNI“.

Projekt SMEPASS zajednički financiraju EU i R Hrvatska, te raspolaže ukupnim proračunom s nešto više od 2.780.000 €, a provodi ga međunarodna konzultantska grupa CIFESAL u konzorciju s tvrtkom SGS Group.

SMEPASS je projekt EU i hrvatske vlade i glavni cilj mu je pružanje besplatnihsavjetodavnih usluga s područja marketinga, razvoja proizvoda i poboljšanja kvaliteteu cilju povećanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva.

Na ovaj projekt mogu se prijaviti sve tvrtke zainteresirane za povećanje konkurentnosti i profitabilnosti svojeg poslovanja.

Više informacija o ovom projektu i načinu prijave možete pronaći na stranici www.smepass.hr ili na besplatnom broju telefona 0800 8581.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 09.04.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...