Javni poziv za Projekt „Poduzetništvo žena“ za 2011. godinu

Predmet Javnog poziva je dodjela financijskih sredstava Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva za bespovratno sufinanciranje provedbe Projekta „Poduzetništvo žena" za 2011. godinu.


VLADA REPUBLIKE HRVATSKE
MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA

OBJAVLJUJE

JAVNI POZIV

za Projekt „PODUZETNIŠTVO ŽENA“ za 2011. godinu

Predmet Javnog poziva je dodjela financijskih sredstava Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva za sufinanciranje provedbe Projekta „Poduzetništvo žena" za 2011. godinu. Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva je davatelj potpore. Državna potpora je potpora male vrijednosti i nepovratna je.

Korisnici državne potpore po ovom Projektu su gospodarski subjekti: obrti, trgovačka društva i zadruge (osim onih koji obavljaju primarnu proizvodnju poljoprivrednih proizvoda i ribarstvo), definirani Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva (NN 29/2002.) i Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o poticanju razvoja malog gospodarstva (NN 63/2007.) u većinskom (51% i više) privatnom vlasništvu žena državljanki Republike Hrvatske, te uz dodatne uvjete definirane javnim pozivom.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 09.04.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...