Sastanci zagrebačkog ogranka Kruga

Prvi ovogodišnji sastanak zagrebačkog ogranka Kruga njegova je predsjednica Biserka Rajković Salata održala 11. travnja u Hrvatskoj gospodarskoj komori. Sastanku je prisustvovao i Ladislav Prežigalo, pročelnik Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo. Nakon što je predstavio rad Ureda, Prežigalo je upoznao kružice s poticajima i kreditima koje dodjeljuje. Izlaganje je bilo zanimljivo i postavljana su mnogobrojna pitanja.

Druga točka dnevnog reda bilo je predstavljanje nove članice Kruga - Ivane Lieli koja je govorila o svojoj školi stranih jezika Lingua grupi i novoj mogućnosti učenja jezika online. Zatim su se predstavile buduće članice: Jagoda Radojčić, vlasnica i direktorica tvrtke Antiteza d.o.o., i Vesna Žugović, vlasnica i direktorica agencije za nekretnine Makalis d.o.o.

Jednoglasno je usvojen prijedlog predsjednice zagrebačkog ogranka, da se sastanci održavaju jednom mjesečno u HGK i da im prisustvuju gosti - predavači iz raznih oblasti privrede, bankarstva, financija, europskih fondova. Prihvaćena je i predsjedničina zamolba svim članicama da se uključe u rad ogranka prijedlozima, idejama i promidžbom Kruga.

Odlučeno je da se članici Slavici Horvat donira 3000 kuna za potrebe liječenja sina Kristiana. Na sastanku, održanom 9. svibnja, gost zagrebačkih kružica bio je Krunoslav Knežević, predstojnik Područnog ureda Zagreb, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Tema njegovog predavanja bila je samozapošljavanje i mogućnost suradnje s Udrugom Krug.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 24.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...