Prežigalo predstavio Gradski ured za gospodarstvo, rad i poduzetništvo

Prvi ovogodišnji sastanak zagrebačkog ogranka Kruga njegova je predsjednica Biserka Rajković Salata održala 11. travnja u Hrvatskoj gospodarskoj komori. Sastanku je prisustvovao i Ladislav Prežigalo, pročelnik Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo.

Nakon što je predstavio rad Ureda, Prežigalo je upoznao kružice s poticajima i kreditima koje dodjeljuje. Izlaganje je bilo zanimljivo i postavljana su mnogobrojna pitanja. Druga točka dnevnog reda bilo je predstavljanje nove članice Kruga - Ivane Lieli koja je govorila o svojoj školi stranih jezika Lingua grupi i novoj mogućnosti učenja jezika online.

Zatim su se predstavile buduće članice: Jagoda Radojčić, vlasnica i direktorica tvrtke Antiteza d.o.o., i Vesna Žugović, vlasnica i direktorica agencije za nekretnine Makalis d.o.o. Jednoglasno je usvojen prijedlog predsjednice zagrebačkog ogranka, da se sastanci održavaju jednom mjesečno u HGK i da im prisustvuju gosti – predavači iz raznih oblasti privrede, bankarstva, financija, europskih fondova.

Prihvaćena je i predsjedničina zamolba svim članicama da se uključe u rad ogranka prijedlozima, idejama i promidžbom Kruga. Odlučeno je da se članici Slavici Horvat donira 3000 kuna za potrebe liječenja sina Kristiana.

Slika 1
Slika 2


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 24.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...