Predstavljen novi projekt zagrebačkog ogranka

U srijedu, 28. rujna, održano je mjesečno druženje Kružica u studiju za fitness, vlasnice Ane Kuhanec Brašnović. U Ana’s Sensual fitness studiju okupilo se 25 članica zagrebačkog ogranka Kruga, koje je predsjednica Renata Vokal upoznala s novostima.
Predstavljen je novi projekt zagrebačkog ogranka - održat će se tri seta po četiri radionice, pod radnim naslovima:

“Upravljanje sobom” (Elena Cvjetković), “Marketing - nikad završena priča” (Đurđica Marković), “Financije za nefinancijaše” (Tanja Rukavina) i “Što treba znati prije odluke o pokretanju businessa” (Renata Vokal). Voditeljica je projekta Renata Vokal, a o tijeku događanja članice će biti obaviještene.

Domaćica rujanskog susreta, Ana Kuhanec Brašnović, članice je upoznala sa svojim radom u promociji ženskog zdravlja i važnosti vježbanja za održavanje vitalnosti, senzualnosti i zdravlja. Pokazala je metode vježbanja i edukacije, koje provodi u svom centru, te predložila da se osnuje skupina samo za članice Kruga, što je s veseljem prihvaćeno.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 24.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...