Kako koristiti EU fondove

Zagrebački je ogranak 6. srpnja zaokružio svoja događanja prije ljeta i odmora, odličnim predavanjem "Kako koristiti EU fondove".

U Hrvatskoj gospodarskoj komori održano je predavanje na temu "Kako koristiti EU fondove".Predavačica je bila Ana Klarić, direktorica i konzultantica tvrtke Praktis d.o.o., s 15-godišnjim profesionalnim iskustvom, uključujući rukovodeće pozicije u financijskim institucijama, privatnom i javnom sektoru.

Nakon brojnih pitanja naših kolegica, Ana Klarić nas je pozvala da joj se obratimo za sve što nas zanima u vezi fondova Europske Unije.

Predsjednica zagrebačkog ogranka Kruga, Renata Vokal, podijelila je članske iskaznice novim članicama. Naša kolegica, inovatorica Blaženka Hladnik, vlasnica tvrtke Milla, koja se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike, ponovno nas je iznenadila i darovala nam svoje kvalitetne proizvode.

Druženje smo nastavile u hotelu Regent Esplanade, na dodjeli nagrade Žena godine, u organizaciji časopisa Zaposlena, čija je  vlasnica naša članica Ana Gruden.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 24.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...