Zoom - 21. travnja - Kako se nositi sa stresom i kako prevladati današnje izazove

KAKO SE NOSITI SA STRESOM I KAKO PREVLADATI DANAŠNJE IZAZOVE!
21. travnja 2021. u 13:00 (Zoom)
 
Dana 21.4.2021. godine u 13:00 sati, putem Zoom-a održati će se online radionica ''Kako se nositi sa stresom i kako prevladati današnje izazove!'', u organizaciji Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG – Ogranak Istra i Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula.
Pozdravno će se sudionicima obratiti zamjenica gradonačelnika grada Pule gđa Elena Puh Belci, te u ime organizatora predsjednica HGK – ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić i predsjednica ogranka Istra gđa Gordana Restović.
Odgovore na pitanja kako se nositi sa stresom i kako prevladati današnje izazove dati će nam mag. Psych. Vanja Prvulović., članica Udruge KRUG – Ogranak Istra.
Vanja Prvulović magistrirala je psihologiju, klinički modul. Pri Internacionalnom institutu za humanističku neurolingvističku psihologiju Neuroenergetics u Arizoni (SAD) certificirana je za međunarodnog (H)NLP trenera te trenera u brain-based leadershipu. Geštalt je psihoterapeut, geštalt konzultant za organizacije pod supervizijom i Hogan konzultant. Od 2014. g. vodi vlastitu firmu za konzalting, edukaciju i razvoj organizacija i pojedinaca. U radu ju vodi moto "Try not to become a man of success. Rather become a man of value."
 
Uključiti se možete putem direktnog linka:
https://us02web.zoom.us/j/84345404348

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 19.04.2021

Partneri

Pozivamo potencijalne partnere na suradnju s Hrvatskom udrugom poslovnih žena Krug. Ovdje može biti Vaš tekst...
 


Više...