Susret predsjednica ogranaka Split i Istra

U Puli je održan susret predsjednice ogranka Split Dragice Jerkov s predsjednicom ogranka Istra i predsjednicom HUP-a Gordanom Deranja, Gordanom Restović predsjednicom nacionalne udruge Krug te Jasnom Jaklin Majetić, članicom Izvršnog odbora i predsjednicom HGK ŽK Pula.
 
Razgovaralo se o aktivnostima za 2019. godinu  koje nam predstoje, posebice o  pripremi sjednice Izvršnog odbora i  Skupštine koja nam predstoji, mogućim temama za edukativne programe i buduća učešća u EU projektima. Suradnja žena iz  dviju županija i razmjena sličnih iskustava bili su jedna od važnijih tema. 
Iskazano je zadovoljstvo pristizanjem novih pristupnica u članstvo što nam je jedan od prioritetnih zadataka na jačanju udruge. Razgovaralo se o zajedničkim planovima za učešće na konferenciji Okreni ploču! u Dubrovniku 8. ožujka, te planovima za bolje umrežavanje među ograncima i novim aktivnostima koje nas očekuju.
 
U ugodnoj i prijateljskoj atmosferi vrijeme je brzo proteklo i ostavilo zadovoljstvo pripadanja jednoj važnoj zajednici poslovnih žena zahvaljujući kojoj  promičemo vrijednosti ženskog poduzetništva i otvaramo nove izazove.Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 06.02.2019

Partneri

Pozivamo potencijalne partnere na suradnju s Hrvatskom udrugom poslovnih žena Krug. Ovdje može biti Vaš tekst...
 


Više...