Održan Hrvatsko - slovački forum poduzetnica

Dana 26. rujna, u prostoru Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, održao se je Hrvatsko – slovački forum poduzetnica, u suorganizacije Veleposlanstva Slovačke Republike, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG.
Forum je otvorio, u ime domaćina, potpredsjednik HGK g. Dragan Kovačević. Veleposlanik Slovačke u Republici Hrvatskoj Peter Susko objasnio je kako je cilj ovog Foruma govoriti o uspjesima žena, razmijeniti iskustva i stvoriti temelje za nova partnerstva.
Prisutnima su se obratile i gospođa Ana Mandac, pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta i gđa Eliška Kubíková, predsjednica udruge Top centar poduzetnica Slovačke Republike.
Gordana Restović, predsjednica Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG predstavila je rad Udruge i ulogu u pružanju pomoći i poticanju zdravog poduzetničkog duha kod žena.
U sklopu foruma su predstavljene inspirativne i zanimljive priče poduzetnica iz Hrvatske i Slovačke, a održani su i B2B razgovori. Jedna od govornica bila je i naša aktivna članica, gđa Dorotea Effenberger, predsjednica Uprave i suvlasnica tvrtke Tahograf d.o.o.
 
Opširnije o događaju:
https://www.hgk.hr/hrvatsko-slovacki-forum-poduzetnica-izvjestajIspiši stranicu
Zadnja promjena: 28.09.2018

Partneri

Pozivamo potencijalne partnere na suradnju s Hrvatskom udrugom poslovnih žena Krug. Ovdje može biti Vaš tekst...
 


Više...