Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Na druženju Dubrovačkih Kružica uručena priznanja najuspješnijim dubrovačkim poduzetnicama

Povodom obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica organizirano je druženje Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG – Ogranka Dubrovnik. Na druženju su uručena priznanja najuspješnijim dubrovačkim poduzetnicama: Mariji Maji Čebulc, vlasnici prve privatne ljekarne u Dubrovniku i Alisi Nenadić, vlasnica popularne dubrovačke slastičarne Dolce Vita.

Mariju Maju Čebulc, Udruga KRUG, proglasila je poduzetnicom godine u 2017. godini. Prije 25 godina gospođa Čebulc vjerom u vlastito znanje i iskustvo, upustila se u poslovne vode i u Dubrovniku otvorila prvu privatnu ljekarnu. Danas zapošljava 21 djelatnika, među njima sedam magistara farmacije i deset farmaceutskih tehničara.

Alisa Nenadić, na državnom prvenstvu održanom u Spaladium areni u Splitu, u jakoj konkurenciji istaknula se svojim sladoledom ‘’Domino’’ I osvojila nagradu za najbolju strukturu sladoleda po izboru struke.
 
Intervju s nagrađenima, fotografije i video prilog možete pogledati na:
http://www.dubrovniktv.net/?id=2662


  

Fotografije preuzete 7.6.2018. sa internetske stranice dubrovačkog dnevnika.
https://dubrovackidnevnik.rtl.hr/vijesti/grad/clanice-udruge-poslovnih-zena-krug-ogranak-dubrovnik
 


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 07.06.2018

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...