Poduzetnice u posjeti Puli i Vodnjanu

 Na povratku iz Ravenne , gdje su hrvatske poduzetnice u organizaciji Hrvatske gospodarske komore , županijske komore Split sudjelovale  na kongresu poduzetništva žena, kratak odmor bio je u Puli. Tom su prilikom poduzetnice od kojih su veliki dio članice Udruge poslovnih žena Krug imale službenu posjetu Akvariju Pula i Sajmu maslinovog ulja u Vodnjanu. 
U Akvariju su ih dočekali Zamjenica gradonačelnika gospođa Elena Puh-Belci, direktorica Turističke zajednice Grada Pule gospođa Sanja Cinkopan Korotaj, predsjednica Zupanijske komore Pula gospođa Jasna Jaklin Majetić te predsjednica HUPa Hrvatske ali i predsjednica Istarskog ogranka Krug gospođa Gordana Deranja ,te predsjednica nacionalne udruge Krug Gordana Restović. 
Uz vodstvo direktorice Akvarija gospođe Milene Mičić, ovogodišnje dobitnice nacionalne nagrade za najbolju poduzetnicu, članice su razgledale staru tvrđavu koja je postala domom modernog i prepoznatljivog akvarija. 
Nakon obilaska poduzetnice je na sajmu maslinovog ulja dočekao gradonačelnik Grada Vodnjana gospodin Klaudio Vitasović i uz prigodne riječi ,organiziranu edukaciju i kušanje ulja  bio dobar domaćin poduzetnicama koje su u poslijepodnevnim satima napustile Pulu. S obzirom da su gošće bile iz različitih krajeva zemlje i inozemstva bilo je to zgodno vrijeme za umrežavanje i povezivanje te razmjenu  ideja i stvaranja novih produktivnih planova.

  
 
 


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 22.11.2017

Partneri

Pozivamo potencijalne partnere na suradnju s Hrvatskom udrugom poslovnih žena Krug. Ovdje može biti Vaš tekst...
 


Više...