25. Zagorski gospodarski zbor

 KRUG U ZAGORJU


U sklopu jubilarnog 25. Zagorskog gospodarskog zbora , 9.rujna 2017.godine , tijekom drugog dana manifestacije, u Županijskoj komori Krapina održan je Dan kreativnih žena - Okrugli stol posvećen ženskom poduzetništvu. Tom smo prigodom predstavili značaj i mogućnosti Udruge Krug te potrebu umrežavanja i razmjenu dobrih praksi o čemu su govorile predsjednica Zagrebačkog ogranka i dopredsjednica Kruga Vlatka Cikač, članica Izvršnog odbora i predsjednica HGK Istra Jasna Jaklin Majetić  te predsjednica Kruga Gordana Restović dok je naša članica izvršnog odbora Maja Buconjić Barišić  i aktivno sudjelovala u organizaciji Zbora.
 Kako je ovogodišnji partner Istarska županija na okruglom stolu  osigurali smo  sudjelovanje naše  poduzetnice godine Milene Mičić iz Akvarija Pula, pročelnice za financije i proračun Grada Pule Vesne Sajić,  Lorene Boljunčić  koja je nedavno realizirala svoj novi projekt Kuća maslinovog ulja u Puli  te Dubravke Orlić Bašlin, poduzetnice s dugogodišnjim iskustvom u području uzgoja i prerade ljekovitog bilja iz Vodnjana.
U nazočnosti zagorskih poduzetnica, predsjednika gospodarske komore Krapina gospodina Josipa Grileca i saborske zastupnice Marije Puh te brojnih predstavnika lokalne vlasti i državnih službi održana je vrlo kvalitetna i uspješna sjednica koja je još jednom pokazala kvalitenu suradnju Kruga i HGK.
Naime, zahvaljujući  Jasni Jaklin Majetić, našoj članici izvršnog odbora i predsjednici ŽK Istra koja unutar svoje djelatnosti već provodi niz aktivnosti kojima se promiče i potiče žensko poduzetništvo omogućeno nam je da se kvalitetno predstavimo i napravimo nove kontakte za našu Udrugu.
Kako je cijela manifestacije od iznimne važnosti sa bogatim kulturnim i gospodraskim programom istu su posjetili premijer i predsjednica RH te župan Krapinsko zagorske i Istarske Županije, predsjednik HGK te brojni ministri i saborski zastupnici  što je sve osiguralo veliku medijsku praćenost.
U drugom dijelu dana posijetili smo Muzej krapinskih neandertalaca i Kotka konfekciju Krapina te prošetali bogatim sajmišnim dijelom Zbora.

  
   
 


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 11.09.2017

Partneri

Pozivamo potencijalne partnere na suradnju s Hrvatskom udrugom poslovnih žena Krug. Ovdje može biti Vaš tekst...
 


Više...