Svečano obilježavanje dana poduzetnica

 U Vijećnici Hrvatske gospodarske komore obilježen je Svjetski dan poduzetnica  u organizaciji nacionalne  Udruge poslovnih žena KRUG a pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske,  te su povodom dana poduzetnica dodijeljene slijedeće nagrade: 
1. Menadžerica godine:      Slavica Grkeš, „ DOMINIUM TRAVEL“ d.o.o.,  Dubrovnik
2. Poduzetnica godine:        Milena Mičić, „ AQUARIUM PULA“ d.o.o., Pula
3. Socijalna poduzetnica:     Ljiljana Vukšić, DV „ MALI ISTRAŽIVAČ“ , Zagreb
Događaju su prisustvovale cijenjene gošće  : dr.sc. Sanda Čorak, ravnateljica Instituta za turizam, Zagreb kao izaslanica predsjednice Republike Hrvatske gospođe Grabar Kitarović; dr.sc. Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta  ali i kao izaslanica predsjednika vlade dr.sc.Andreja Plenkovića; Mirjana Čagalj, potpredsjednica  Hrvatske Gospodarske Komore; Ljerka Mintas Hodak i Ana Stojić Doban u ime Grada Zagreba; Marija Knežević Kajari, pomoćnica ministra rada i mirovinskog sustava; Anka Mrak Taritaš saborska zastupnica I mnoge druge uvažene gošće.
 

Predsjednica udruge Krug Gordana Restović naglasila je da je današnji razlog okupljanja slavljenje ženske hrabrosti i odlučnosti da ostvare svoje snove a naša uloga kao udruge da ih povezujemo, potičemo, ukazujemo i pomažemo a da opet sve zajedno dijelimo oko sebe pozitivan pristup u riješavanju poteškoća, da budemo primjer i oslonac. Sa više od 21 godine rada  i ove 14.te  po redu tradicionalne dodijele nagrada zauzimamo mjesto ozbiljnog partnera u promicanju ženskog poduzetništa i uz nove planove i ideje koje su pred nama želimo biti samo još snažnije.  Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 25.05.2017

Partneri

Pozivamo potencijalne partnere na suradnju s Hrvatskom udrugom poslovnih žena Krug. Ovdje može biti Vaš tekst...
 


Više...