Osnovan ogranak Kruga Sisačko-moslavačke županije, 29. veljače

29. veljače 2012. osnovan je na sastanku u HGK Županijskoj komori Sisak Ogranak Kruga za Sisačko-moslavačku županiju. Za predsjednicu Ogranka izabrana je Ružica Čakširan, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku.

Sastanak je organizirala ŽK Sisak s ciljem poticanja i promocije žena u poduzetništvu te njihova povezivanja, a otvorio ga je i skup pozdravio Boris Mesarić, predsjednik sisačke Komore. Mesarić je podržao inicijativu za osnivanje županijskog ogranka Kruga, te istaknuo kako su poduzetnice i menadžerice još uvijek slabo zastupljene u gospodarskom i političkom životu. Tajnica ŽK Sisak Brankica Grd rekla je da Komora podržava rad i promociju sposobnih, odlučnih i etičnih žena u poslovnom okruženju.

O ulozi i zadacima Hrvatske udruge poslovnih žena, kao i općenito o ulozi poslovnih žena u današnjem gospodarskom, političkom i znanstvenom svijetu u vremenu krize, o dugogodišnjoj i uspješnoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Kruga, te o potrebi suradnje udruga i institucija koje im mogu pružiti logističku pomoć govorila je predsjednica Kruga i HGK Županijske komore Split Jadranka Radovanić. Radovanić je istaknula važnost povezivanja i udruživanja poduzetnica radi boljih mogućnosti za napredak i razvoj, kao i radi zajedničkog sudjelovanja u projektima i lakšeg dobivanja sredstava.

Sastanak je naišao na odličan odaziv poslovnih žena Sisačko-moslavačke županije, nazočilo mu je više od dvadeset žena koje su pozdravile i podržale osnivanje ogranka Kruga u Sisku.


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 24.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...