Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Istarske Kružice sudjelovale na Danu žena inovatorica

U organizaciji HGK-Županijske komore Pula, HGK-Županijske komore Rijeka i Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG 09.03.2015. održan je u ŽK Rijeka  susret poslovnih žena Primorsko-goranske i Istarske županije „Dan žena inovatorica“.

Susret su otvorile predsjednica KRUG-a Sofija Šmirtan, predsjednica ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić i predsjednik ŽK Rijeka Vidoje Vujić.

U organizaciji HGK-ŽK Pula iz Istarske županije predstavile su se inovatorice Marina Črnac (M.presencia d.o.o., Medulin), Dubravka Bašlin Orlić (Svijet biljaka d.o.o., Vodnjan) i Sanja Vale Čupić (Adrinaut, Pula), koje su uspješno komercijalizirale vlastite inovacije. Inovatorice su prenošenjem vlastitih iskustava, od same ideje do realizacije proizvoda, ohrabrile dio okupljenih žena koje tek stasaju u svojim poslovnim planovima i nailaze na brojne izazove.

Susret je organiziran u cilju da se potiče poduzetništvo žena, umreže poduzetnice iz dviju županija te da se razmjene korisne informacije i kontakti.

Susretu su nazočile poduzetnice i menadžerice članice udruge Krug te je uz prezentacije inovatorica Primorsko-goranske i Istarske županije upriličeno druženje uz razmjenu iskustava. Na poziv predsjednika ŽK Rijeka gost susreta bio je Rade Šerbedžija te su sudionice skupa uživale u nekoliko njegovih izvedbi.

Slika 1
Slika 2


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...