Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Susret članica Kruga i poslovnih žena Istarske županije

U organizaciji HGK ŽK Pula i Kruga Ogranka za Istarsku županiju 23. prosinca 2014. s početkom u 12:00 sati u ŽK Pula održano je prigodno druženje članica Kruga i poslovnih žena Istarske županije. Bilo je to okupljanje žena istaknutog rada i djelovanja s područja Istarske županije te prilika za međusobno upoznavanje i umrežavanje.

U ime ŽK Pula prisutnima se obratila predsjednica Jasna Jaklin Majetić, koja je zahvalila prisutnima na dolasku na druženje s ciljem razmjenjivanja kontakata i ideja, uspjeha ali i problema. Zaželjela je svima uspješnu godinu na poslovnom i privatnom planu te predala riječ Gordani Deranja, predsjednici istarskog Ogranka Kruga Gordana Deranja, predsjednici uprave Tehnomonta, članici Skupštine HGK i novoj predsjednici HUPa.

Gordana Deranja pozdravila je skup ispred Kružica i rekla kako se vesele dolasku novih članica te napomenula kako se rijetko koja županija može pohvaliti ovakvim skupom važnih i sposobnih žena kojima se može ponositi. Zaključila je čestitkom i najboljim željama za sljedeću godinu.

Olga Dabović Rac, dobitnica nagrade Istriana navela je kako je jako veseli što je nagrađen netko iz preventive te naglasila kako je to priznanje ustanovi iz koje dolazi, Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije i timskom radu na preventivnim programima.

Sanja Vale Čupić, nagrađivana inovatorica koja je nedavno osvojila nagradu u sklopu projekta Istarske županije Imam ideju obratila se skupu te navela kako se uz zajedničku suradnju može postići velike rezultate.

Pozdravima i čestitkama pridružile su se i zamjenica župana Istarske županija Giuseppina Rajko te zamjenica gradonačelnika grada Labina Eni Modrušan, koje su dale poruku da je zajedništvo žena velika snaga te zaželjele da sudionice skupa budu još jače, kvalitetnije te da zajednički doprinose poboljšanju kvalitete života u zajednici.

Druženje se je nastavilo u ugodnoj atmosferi i blagdanskom ozračju, a prisutne su si žene međusobno zaželjele mnogo sreće i uspjeha u sljedećoj godini.

Slika 1
Slika 2
Slika 3


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...