Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Predsjednik RH dr. Ivo Josipović posjetio pulsko brodogradilište Tehnomont

Predsjednik RH dr. Ivo Josipović boravio je 08. rujna 2014. u Istri te posjetio pulsko brodogradilište Tehnomont i u pratnji istarskog župana Valtere Flege i pulskog gradonačelnika Borisa Miletića razgovarao s predsjednicom i članicama istarskog ogranka Hrvatske udruge žena poduzetnica KRUG. Skupu se je pridružila i predsjednica KRUGa Sofija Šmitran.

Predsjednica Uprave Tehnomonta, a ujedno i predsjednica Ogranka KRUGa za Istarsku županiju Gordana Deranja predstavila je rad udruge i istaknula kako se zamjećuju određeni pozitivni pomaci u svijesti društva o ženama u poduzetništvu te je izvijestila skup o aktualnim razvojnim planovima i dobrim rezultatima poslovanja Tehnomonta.

Predsjednik Josipović zahvalio je i čestitao članicama KRUGa na njihovom doprinosu ravnopravnosti spolova, posebice na tržištu rada te istaknuo kako Istra i u tom području prednjači i postiže iznimno dobre rezultate.
Sudionici skupa složili su se kako je rad istarskih poduzetnica nadaleko poznat te kako je iznimno važno razvijati prisutnost žena u društvenom, gospodarskom i političkom životu, kako na regionalnoj, tako i na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Slika 1
Slika 2


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...