Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Susret članica Kruga i poslovnih žena Istarske županije 17.12.2013.

U organizaciji HGK ŽK Pula i Kruga Ogranka za Istarsku županiju 17. prosinca 2013. s početkom u 11:00 sati u ŽK Pula održano je prigodno druženje članica Kruga i poslovnih žena Istarske županije. Bio je to već tradicionalni susret žena koje svojim radom i djelovanjem daju značajan doprinos na raznim područjima rada i života, održan s ciljem poticajnog djelovanja na njihovo umrežavanje, stvaranje kontakata i razvoj međusobne suradnje te poboljšanja položaja žena u društvu.

U ime ŽK Pula prisutnima se obratila predsjednica Jasna Jaklin Majetić, rekavši kako je poruka ovog skupa ustrajati i umrežavati se s onima koji znaju i mogu, kako bi se iskoristilo pozivna znanja i iskustva. Iskoristila je priliku čestitati gđi. Vesna Plavšić, članici Kruga i osnivačici ustanove za zdravstvenu njegu u kući Zlatne ruke na nedavno dobivenoj nagradi Istriana te izrazila nadu kako će sve više nagrada i priznanja ići u ženske ruke.

Jasna Jaklin Majetić istaknula je kako je posebno u poslu važno stvoriti povjerenje i poštovanje te poručila svim ženama da budu ustrajne u ostvarenju svojih ciljeva te da se upornost dugoročno isplati.

Prisutnima se je obratila i predsjednica istarskog Ogranka Kruga Gordana Deranja, ujedno i predsjednica uprave Tehnomonta, također naglasivši važnost umrežavanja i zajedništva istaknuvši kako su na skupu prisutne uspješne žene neovisno iz koje udruge dolaze i koju funkciju obavljaju. Govoreći o 2014. godini Gordana Deranja istaknula je kako  je potrebno okrenuti se sami sebi, jer „o borbi i predanosti ovisi naše poslovanje“.

Predsjednica ŽK Pula na skupu je posebno pozdravila gđu. Anicu Sekušak, dugogodišnju predstojnicu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, Područni ured u Puli te joj zahvalila na dugogodišnjoj podršci gospodarstvu.

Prisutne su si žene međusobno zaželjele mnogo sreće i uspjeha u sljedećoj godini uz nadu da će biti još bolja i uspješnija.

Slika 1
Slika 2
Slika 3


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...