Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Istarske Kružice sudjelovale na svečanosti obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica

Članice Ogranka Kruga za Istarsku županiju sudjelovale su u obilježavanju Svjetskog dana poduzetnica u Zagrebu 24.svibnja. S posebnim zadovoljstvom istarske Kružice uzele su učešće na svečanosti na kojoj su proglašene najbolja poduzetnica i najbolja menadžerica u 2012. te najbolja Kružica u kategoriji socijalnog poduzetništva.

Nakon svečanosti u Zagrebu, Kružice su krenule u Đurmanec u posjet obrtu Marija modna odjeća u vlasništvu obitelji Smiljanec. Marija modna odjeća proizvodi visoko-kvalitetnu žensku modnu odjeću odnosno kompletan asortiman ženskih proizvoda, a razvijeni su i proizvodi vlastite modne marke Lady M koji se mogu naći u svim većim mjestima u Hrvatskoj. U razgovoru sa predstavnicima vlasnika, Kružice su upoznala sa proizvodnim procesom (primjena suvremenih tehnologija), poslovanjem i planovima razvoja. Također, posjetile su i tvrtku Kotka d.d. Krapina.

Kružice su završile dan posjetom Kleti Kozja u Sv. Križu Začretje.

Istarske Kružice susrele su se tajnicom HGK Županijske komora Krapina Sanjom Mihovilić te predsjednicom Ogranka Kruga za Krapinsko-zagorsku županiju Majom Buconjić Barišić te su se upoznale sa gospodarskim profilom Krapinsko-zagorske županije. Ujedno je to ibila prilika za razmjenu poslovnih iskustava u radu ogranaka Kruga.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...