Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Izabrana predsjednica Ogranka Kruga za Istarsku županiju

Na sastanku Ogranka Kruga za Istarsku županiju održanog 19. veljače, Gordana Deranja, dosadašnja predsjednica Ogranka jednoglasno je izabrana za predsjednicu u sljedećem mandatu. Na sastanku su se predstavile i četiri nove članice.

Jasna Jaklin Majetić, članica Izvršnog odbora Kruga istaknula je prijedlog da predsjednica u sljedećem mandatu bude i dalje Gordana Deranja koja je javnim angažmanom, profesionalnim zalaganjem i radom u brojnim tijelima, promicala žensko poduzetništvo na razini Istarske županije i međunarodnom okruženju. Jaklin Majetić ujedno je zahvalila i prvoj predsjednici istarskog Ogranka, svojedobno prvoj ženi direktorici u Istri Sonji Racan na vođenju Ogranka.

Jedna od novih članica Istarskog ogranka je Blaženka Butorac, ravnateljica je Doma za odgoj djece i mladeži Pula. Dipl. je socijalna radnica sa više od 30 godina radnog straža u struci. Mirjana Benedeković, zaposlena je kao viša stručna suradnica za pravne poslove u Gradu Poreču. Dipl. je pravnica sa radnim iskustvom u odvjetničkom i javnobilježničkom uredu te Centru za socijalnu skrb. Saša Guttman je viša stručna suradnica za odnose s javnošću i protokol Grada Poreča. Dipl. je novinarka sa iskustvom rada u različitim medijima te marketingu Generalturista. Ester Buić, rukovoditeljica je pravnih poslova i poslova osiguranja u tvrtki Uljanik zajednički poslovi d.o.o. Pula. Dipl. je pravnik i  ima 20 godina radnog iskustva u javnoj upravi.

Novim članicama Kružice su zaželjele dobrodošlicu izrazivši pritom zadovoljstvom radom u Krugu te posebno na mogućnosti umrežavanja i međusobnog pomaganja. Nove članice su upoznate sa načinom rada, dosadašnjim aktivnostima te nekim od planiranih aktivnosti u 2013. godini.

Na sastanku je sudjelovala i Tanja Lorencin Matić, novoimenovana predstojnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje –Područne službe Pula koja je Kružicama ukratko predstavila potpore HZZ za zapošljavanje. Od ove godine mjere se po prvi put dodjeljuju kontinuirano, a novina je i drugačija dodjela potpora za djelatnost turizma.

Slika 1
Slika 2
Slika 3


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...