Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Susret članica Kruga i poslovnih žena Istarske županije

U organizaciji HGK ŽK Pula i Ogranka Kruga za Istarsku županiju 27. prosinca 2012. s početkom u 11:00 sati u ŽK Pula održano je prigodno druženje članica Kruga i poslovnih žena Istarske županije. Bio je to već tradicionalni susret žena koje svojim radom i djelovanjem daju značajan doprinos prepoznavanju žena i koji postaje mjestom osnaživanja i poboljšanja položaja žena u društvu.

U ime ŽK Pula prisutnima se obratila predsjednica Jasna Jaklin Majetić, zaželjevši svima sretnu i uspješnu novu godinu s porukom kako je najvažnije jedno drugome biti čovjek odnosno jedna drugoj biti žena. Naglasila je kako položaj žene u društvu nikad nije bio bolji nego danas, ali ga je i dalje potrebno unaprjeđivati i poboljšavati odnosno rušiti barijere i pomicati granice mogućnosti za mlade žene, kako one u njihovoj okolini tako i one u njima samima.

Prisutnima se je obratila i predsjednica istarskog ogranka Kruga Gordana Deranja, ujedno i predsjednica uprave Tehnomonta, koje je iskazala zadovoljstvo i druženje okarakterizirala skupom, predivnih, nasmješenih i optimističnih žena. Istaknula je kako je rad udruge Krug na razini cijele države sve više prepznatljiv i kako članica ima sve više. Pozvala je prisutne da se pridruže Kružicama u humanitarnoj akciji kojom se pomaže Klubu žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula, ali i drugim potrebitima, uz zaključak da žena ženi uvijek može i treba pomoći.

Dožupanica Istarske županije Viviana Benussi pridružila se čestitkama i zaželjela svima mnogo sreće i uspjeha u sljedećoj godini uz važnost zadržavanja optimizma i dobrog raspoloženja. Dogradonačelnica Grada Pule Vera Radolović iskazala je zadovoljstvo činjenicom da je svake godine sve više okupljenih žena i poželjela sve najbolje.

Posebno se obratila Marica Verbanac, kao najstarija vijećnica Grada Pule i vrijedna žena, koja je mnogima predstavljala uzor i pomagala u pronalaženju njihova puta. Istaknula je kako je ona pripadala generaciji koja se borila za ravnopravnost sposobnosti i iskazala zadovoljstvo divnim druženjem i pozitivnom energijom.

Uz malu iznimku, damama se obratio i Šime Vidulin, Potpredsjednik HGK za regionalni razvoj istaknuvši kako su žene jako temeljiti, odgovorni i pošteni radnici te uputio najsrdačnije želje i čestitke za nadolazeću godinu.

Susret je bio medijski popraćen, a Jasna Jaklin Majetić je zahvalila predstavnicima medija bez čijeg rada i zalaganja širenje vijesti o ovako lijepim događajima ne bi bilo moguće.

Prisutne su se žene u ugodnom blagdanskom raspoloženju zajednički oprostile od ove godine i u pozitivnom ozračju jedne drugima zaželjele zdravlja, sreće, ljubavi, uspjeha te poslovnog i privatnog zadovoljstva.

Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Slika 5
Slika 6
Slika 7
Slika 8


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...