Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Sastanak i druženje u Balama

U ponedjeljak 05.11.2012. u Balama održan je sastanak i druženje Ogranka Kruga za Istarsku županiju. Domaćin susreta bila je Neva Jurman, direktorica tvrtke Helios Gea d.o.o. i voditeljica wellnessa u novootvorenom hotelu La Grisa u Balama, u kojem je sastanak održan.

Sastanak je vodila predsjednica Ogranka Gordana Deranja, Tehnomont d.d., Pula, a nazočile su Jasna Jaklin Majetić, HGK ŽK Pula, Plinija Bulić, Bulić reving d.o.o., Pula, Nada Nenadić, Rubini d.o.o., Rovinj, Davorka Šajina, Agroturizam Ograde, Katun Lindarski, Davorka Peruško Stipić, Istra Informatički inženjering d.o.o., Pula i Nataša Kličković, Erste&Steiermärkische Bank d.d., Pula. Osim Kružica, susretu su nazočile i prijateljice Kruga, Sanja Cinkopan Korotaj, TZ Pula, Anka Kolić, ZABA, Pula, Dijana Kofler, Uniline d.o.o., Pula, Zdenka Višković Vukić, Pula film festival, Lorena Brgić, Istarska županija te novinarke HRTa Senka Mošnja i Kornelija Benazić.

Gordana Deranja pozdravila je prisutne i prepustila riječ Nevi Jurman, koja je Kružicama i prijateljicama zahvalila na dolasku i pozvala ih u obilazak hotela i Spa&Beauty Centra La Grisa. Hotel La Grisa ima 24 prostrane i elegantno namještene smještajne jedinice, koje odišu autentičnošću savršeno se uklapajući u ambijent kamenitog mediteranskog gradića Bale, čija povijest datira još iz Rimskog carstva. Spa&Beauty Centar La Grisa nudi masaže, beauty tretmane za lice i tijelo, programe za mršavljenje, spa rituale te spa oazu koja uključuje saunu i kupke. Osim navedenog, La Grisa će biti prvi wellness centar u Istri koji će u svoju ponudu uključiti i moderne škole života odnosno life coaching radionice i time nuditi zdravlje za dušu i tijelo u cilju postizanja sklada, ravnoteže i mira.

U tu su svrhu Jelica Popić, dr.med. iz Lovrana i Drs Denise Janssen iz Nizozemske provele kratki program i prezentaciju Life coaching metode „Sinergije“ za koju polaznici kažu da ima moć „Nemoguće učiniti mogućim“. Jelica Popić, i sama žena poduzetnica, vodi Ustanovu za obrazovanje odraslih Učilište Lovran i kroz wellness akademiju pokušava polaznicima i okolini približiti važnost osobnog razvoja i rada na sebi.

Denise Janssen predstavila je DEM – Dynamic Energy Matrix metodologiju koji kombinira drevna znanja istoka i zapada sa modernim tehnikama osobnog razvoja i menadžmenta i pomaže pri donošenju odluka, kako privatnih tako i poslovnih. Kroz izlaganja je prikazano kako se može spoznati osobni energetski profil i kako postati efikasniji i zadovoljniji u osobnom razvoju, emocijama, odnosima sa svojim bližnjim, sa suradnicima i poslovnim partnerima.

Gordana Deranja zahvalila je predavačicama na zanimljivim i kvalitetnim izlaganjima, a domaćici na prekrasnom prijemu te ju je zamolila da ukratko predstavi svoju djelatnost i planove. Neva Jurman mlada je i ambiciozna poduzetnica, koja se osim prvotne djelatnosti u građevinarstvu kroz vlastitu tvrtku Helios Gea d.o.o., posvetila upravljanju Spa&Beauty Centrom, distribuciji Becos kozmetike iz Milana, a za istaknuti je projekt pokretanja vlastitog proizvoda - kreme koja se izrađuje od baze komine maslina. Proizvod je gotov u tri varijante, a trenutno su svi napori usmjereni procesima zaštite patenta, brenda i osmišljavanja strategije izlaska na tržište.

Sve su se prisutne složile da će kada proizvod bude spreman pokušati dati doprinos i pomoći mladoj kolegici, a Jasna Jaklin Majetić naglasila je važnost podrške i međusobnog prepoznavanja kroz Krug.  

Osim Spa&Beauty Centra, hotel u svojem sastavu ima i restoran, u kojemu su Kružice uživale u savršeno pripremljenim autohtonim delicijama.

Na kraju sastanka je dogovoreno da će se sljedeće druženje održati u Katunu Lindarskom u Agroturizmu Ograde, gdje će se na poziv Davorke Šajina, ostale članice upoznati sa njezinim poslom i obiteljskim imanjem.

Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Slika 5
Slika 6


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...