Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Jasni Jaklin Majetić uručeno priznanje Narcyz 2012

Za izuzetno dobru suradnju sa Poljskom, posebice Komorom regije Rybnik 25. svibnja 2012. u Raciborzu članici KRUGa Ogranka za Istarsku županiju i predsjednici HGK-ŽK Pula Jasni Jaklin Majetić uručeno je priznanje za žene menadžerice Narcyz 2012. Radi se o priznanju koje dodjeljuje Gospodarska komora regije Rybnik.

Nagradu je ove godine osvojilo pet žena menadžerica, a Jasna Jaklin Majetić jedina je nominirana i dobitnica koja nije iz Poljske.

Povodom dodjele priznanja poljski veleposlanik u RH Wieslaw Tarka i savjetnik u veleposlanstvu Tomasz Szeratics posjetili su 1. lipnja 2012. ŽK Pula. Uz domaćine Jasnu Jaklin Majetić i suradnike, susretu su prisustvovali i predstavnici Istarske županije, Grada Pule, Obrtničke komore Istarske županije i Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

Jasna Jaklin Majetić istaknula je izuzetno dobru suradnju ŽK Pula s Poljskom, ponajprije regijom Šleskom i Komorom Rybnik, a važna je zbog prenošenja poljskih znanja i iskustava u korištenju sredstava iz fondova EU. Stoga ŽK Pula u suradnji s Gradom Labinom provodi pripremne aktivnosti za provedbu projekta Labin podzemni grad, a HGK i ŽK Pula organizirali su niz prezentacija i sudjelovanja na sajmovima u Poljskoj. Ove godine organizirano je predstavljanje istarskog turizma u rudnicima soli Wieliczka.

Veleposlanik Tarka istaknuo je kako će se ulaskom Hrvatske u EU povećati mogućnosti suradnje poljskih i hrvatskih partnera, posebice na razini gradova i županija, a sudionici susreta zaključili su kako postoji niz mogućnosti za suradnju na području gospodarstva, turizma i drugim područjima poput visokog obrazovanja.

Slika 1
Slika 2


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...