Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Susret s austrijskom delegacijom žena poduzetnica

U petak 25.05.2012. u prostorijama HGK ŽK Pula održan je okrugli stol i poslovni susret s austrijskom delegacijom žena poduzetnica.

Tom su prilikom predsjednica Ogranka Kruga za Istarsku županiju Gordana Deranja i članica Sonja Racan primile i pozdravile poduzetnice iz sektora poslovnog savjetovanja, oglašavanja i tržišne komunikacije, istraživanja tržišta, poslovnog i obiteljskog savjetovanja, poreznog savjetovanja, financijskih usluga i Sveučilišta primijenjenih znanosti. Za delegaciju je upriličen i prijem u gradskoj palači kod pulske dogradonačelnice i Kružice Vere Radolović.

Austrijsku delegaciju predvodili su Sylvia Wostal, potpredsjednica Komore Klagenfurt, Meinrad Höfferer, voditelj odjela za međunarodnu suradnju i Tanja Telesklav, izvršna direktorica ogranka “Žene u poduzetništvu”.

Za goste iz Austrije održane su prezentacije o pregledu gospodarske situacije i potencijala u Istri te osvrtu na mogućnosti koje pruža EU. Nakon formalnog dijela uslijedili su individualni razgovori i umrežavanje. Susret s austrijskim poduzetnicama bila je prilika je za razmjenu inicijalnih kontakata i ostvarivanje zajedničke buduće suradnje.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...