Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Posjet menadžerice godine Zrinke Bokulić i članica udruge Krug Arena modnoj kući

Povodom proglašenja menadžericom godine Zrinka Bokulić, članica uprave - direktorica Lagune Novigrad d.d., zajedno sa predsjednicom istarskog Ogranka Kruga Gordanom Deranja (Tehnomont d.d. Pula) i članicama Ogranka Jasnom Jaklin Majetić (ŽK Pula) i Verom Radolović (Grad Pula) posjetila je 21. svibnja 2012. pulsku tvrtku Arena modna kuća d.o.o.

Jasna Jaklin Majetić istaknula je 65 - godišnju tradiciju i kvalitetu te sigurnost Areninog proizvoda. Arena modna kuća je tvrtka pod vodstvom žena, a zapošljava 115 djelatnika, od čega su 102 žene.

Arena ove godine obilježava 65-tu obljetnicu poslovanja, a svi Arenini proizvodi prolaze kroz osam faza kontrole kvalitete, istaknula je Snježana De Gravisi, predsjednica uprave Arene. Proizvodi zadovoljavaju sve kriterije kvalitete, ali i sigurnosti za ljudsko zdravlje. Kvalitetu potvrđuje i oznaka „Hrvatska kvaliteta“ za linije proizvoda Arena i Arena in, a kao potvrdu visokih ekoloških standarda sva sirovina koju Arena koristi ima certifikat „Oeko-tex standard 100“.

Gordana Deranja naglasila je da su žene poduzetnice članice Kruga svojim dolaskom u Arenu poslale poruku da posebno cijene hrvatski tekstilni proizvod i poštuju njihov rad i trud te osobno sa zadovoljstvom kupuju i nose Arenine proizvode i vjeruju u njih.

Zrinka Bokulić je istaknula kako je inzistiranje na kvaliteti dugoročno jedini isplativi put, posebno uzimajući u obzir odnos cijene i kvalitete. Njezin uspjeh dokazuje da je ulaganje u kvalitetu ulaganje u budućnost.

Uz razmjenu iskustava, susret je bio prilika za međusobno informiranje te upoznavanje s planovima nove Arenine uprave. Susret je bio izuzetno dobro medijski popraćen od strane medija iz Istarske županije koji su o njemu izradili i objavili priloge.

Slika 1
Slika 2
Slika 3


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...