Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Kružice u obilježavanju Međunarodnog dana žena u Tekop Novi Pula

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, a u cilju senzibiliziranja javnosti o potrebi, značaju i vrijednosti zapošljavanja žena, Zaštitnu radionicu Tekop Nova u Puli posjetile su Gordana Deranja, predsjednica Ogranka Kruga za Istarsku županiju, kao i članice Ogranka Jasna Jaklin Majetić, predsjednica HGK Županijske komore Pula i članica Upravnog vijeća Tekop Nove i Vera Radolović, zamjenica gradonačelnika Grada Pule.

Osim Kružica, delegaciju su sačinjavali i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije Sonja Grozić Živolić, predstavnica Pulskog centra za poduzetništvo Maja Šarić te dogradonačelnik Grada Pule Fabrizio Radin.

Tekop Nova je društveno-odgovorna zajednica u kojoj većinu zaposlenih čine žene, a od 26 zaposlenih 16 su osobe s invaliditetom. Po dolasku gostiju prisutnima se je obratila ravnateljica zaštitne radionice Tekop Nova Pula Lorena Brgić istaknuvši kako u zaštitnoj radionici vlada atmosfera zajedništva i međusobnog pomaganja, a sav se posao veoma savjesno i odgovorno obavlja.

Gosti su se prigodno obratili ženama usuglasivši se da je Tekop Nova primjer dobre prakse u zapošljavanju i socijalizaciji osoba s invaliditetom, posebno žena, pohvalivši rad svih zaposlenih i izražavajući vjeru u daljnji uspjeh. Nakon lijepih želja vrijednim zaposlenicama Tekop Nove podijeljeno je cvijeće.

Slika 1
Slika 2
Slika 3


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...