Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Susret članica KRUGa i poslovnih žena Istarske županije

Neformalno druženje u ugodnom ozračju potaklo je žene na razgovor i međusobno upoznavanje te uoči blagdana podsjetilo na prave životne vrijednosti.

U organizaciji HGK ŽK Pula i istarskog ogranka Udruge poslovnih žena Krug 22. prosinca u ŽK Pula održano je prigodno druženje članica Kruga i poslovnih žena Istarske županije. Bio je to susret žena koje svojim radom i djelovanjem daju značajan doprinos gospodarstvu, kulturi, obrazovanju, razvoju civilnog društva i ostalim područjima rada i života. Neformalno druženje u ugodnom ozračju potaklo je žene na razgovor i međusobno upoznavanje te uoči blagdana podsjetilo na prave životne vrijednosti.

U ime ŽK Pula prisutnima se obratila predsjednica Jasna Jaklin Majetić, pohvalivši dosadašnji rad Udruge i rad ostalih poslovnih žena uz želju da sljedeća godina bude također uspješna. Izrazila je i zadovoljstvo činjenicom da među ženama u Istarskoj županiji postoji pozitivna energija te želja i volja za okupljanjem, međusobnim prepoznavanjem, razumijevanjem i poštivanjem. Iskoristila je priliku i čestitala Gordani Deranja na proglašenju menadžericom godine u kategoriji velikih poduzeća na susretu CROMA 2011.

Prisutnima se je obratila i predsjednica istarskog ogranka Kruga Gordana Deranja, ujedno i predsjednica uprave Tehnomonta, koje je pozvala prisutne žene da koriste mrežu žena kroz Krug za promociju i prezentaciju tvrtke, udruge ili druge asocijacije. Naglasila je otvorenost za svaki vid komunikacije i pomoći za umrežavanje žena. Gordana Deranja je na čestitke kolegica na priznanju istaknula kako je ove godine među dvanaest nagrađenih bilo čak pet žena te se nada kako će slijedeće godine omjer biti još ravnopravniji.

Dožupanica Istarske županije Viviana Benussi iskazala je oduševljenje brojem žena koji se je okupio te naglasila da je preduvjet za demokraciju i komplementarnost ravnopravnost žena u društvu te se umrežavanjem žena kroz udruge stvaraju povoljniji uvjeti za uključivanje žena u društvene tokove.

Dogradonačelnica Grada Pule Vera Radolović pridružila se pozdravima i pozvala prisutne žene na iskazivanje ženske solidarnosti, međusobne potpore i zajedništva.

Prisutnima su se obratile i ostale žene, predstavljajući se i izražavajući zadovoljstvo susretom. Složile su se da ovakav vid druženja mora postati tradicionalan te da svojim primjerom uspješnih poslovnih žena moraju nuditi mentorstvo i pomoć mlađim ženama kojima je potrebna podrška.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...