Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Svečano okupljanje i sastanak povodom proglašenja Gordane Deranja menadžericom godine u kategoriji velikih poduzeća

U Puli, u restoranu Valsabbion 28. studenog s početkom u 14 sati održano je svečano okupljanje i sastanak Ogranka KRUG-a za Istarsku županiju povodom proglašenja predsjednice Gordane Deranja menadžericom godine u kategoriji velikih poduzeća.

Sastanak je vodila predsjednica Ogranka Gordana Deranja, Tehnomont d.d., Pula, a nazočile su članice Jasna Jaklin Majetić, HGK-ŽK Pula, Vera Radolović, Grad Pula, Sonja Pilepić, Croatia osiguranje d.d. Pula, Zdravka Cukon, PBZ d.d. Pula, Zlata Trapan, Trexi d.o.o. Pula, Sonja Racan, Arena modna kuća d.o.o., Pula, Plinija Bulić, Bulić reving d.o.o., Pula, Zrinka Bokulić, Laguna Novigrad d.d., Novigrad, Nada Nenadić, Vilenis d.o.o., Rovinj, Neva Jurman, Helios Gea d.o.o., Bale i Sonja Perić,  Valsabbion, Pula, a Vedrana Lazić, Mauros hobotnica d.o.o., Vodnjan je uputila pozdrave i najbolje želje iz Splita.

Jasna Jaklin Majetić dala je izvješće s Kongresa poduzetnica jadransko-jonskog područja održanog u Splitu  03.-04.11.2011. na kojem se posebno predstavila članica Sonja Perić, koja je i ambasadorica ženskog poduzetništva. Prenijela je osjećaj da su teme i organizacija kongresa u Splitu bile izuzetno dobre te su se članice koje su sudjelovale na Kongresu same osvjedočile da je umrežavanje žena najvrjedniji aspekt organiziranosti žena kroz KRUG.

Sonja Perić dala je izvješće o učešću u Varšavi kroz projekt Europska mreža ambasadorica ženskog poduzetništva te je informirala  prisutne članice o načinu rada i osjećaju koji je vladao među ženama ambasadoricama poduzetništva. Na inicijativu Županijske komore Pula hrvatske ambasadorice su se u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Varšavi sastale sa našim veleposlanikom, gospodinom Ivanom del Vecchio. Ambasadorice su veleposlanika informirale i upoznale s projektom, a on njih o aktivnostima i postignućima Veleposlanstva u ovoj godini. Nakon službenog dijela sastanka za naše je ambasadorice Veleposlanstvo organiziralo obilazak Varšave.

Gordana Deranja dala je izvještaj sa godišnjeg skupa Hrvatske udruge menadžera i poduzetnika CROMA 2011., koji je održan 25.11.2011. u Zagrebu, a na kojem je razmatrano teško stanje u gospodarstvu i iznijet prijedlog smjernica koje će za rezultat imati kvalitetne promjene i budući razvoj. Predstavljen je Masterplan razvoja hrvatskog gospodarstva prema prijedlogu CROME. Istaknula je i kako je bilo veoma lijepo i ugodno vidjeti značajan broj nagrađenih žena, a to su Gordana Puhelek, direktorica tvrtke Mikronis d.o.o. Zagreb u kategoriji mladi menadžer, Katica Pupić-Bakrač, direktorica Zračne luke Zadar u kategoriji javnih poduzeća, Ivana Kolar, direktorica tvrtke Terme Tuhelj d.o.o. u kategoriji inozemnih poduzeća i Jasna Zemljić, generalna direktorica Styria Media Internationala za Hrvatsku zadužena za poslovanje grupacija 24 sata, Večernji list i Poslovni dnevnik u kategoriji projekt menadžer.

Članice su posebno istaknule ponos i zadovoljstvo što je predsjednica Gordana Deranja dobitnica ove prestižne nagrade. Sonja Racan, prethodna predsjednica Ogranka KRUG-a za Istarsku županiju istaknula je značaj funkcije koju u KRUG-u sada izvrsno obavlja Gordana Deranja i time stvara novu dimenziju prepoznatljivosti u javnom životu. Naglasila je i angažiranje za društvene vrijednosti te kako je Gordanin angažman i utjecaj na umrežavanje žena stvorio o njoj pozitivnu i vrijednu sliku u hrvatskom gospodarstvu i to je zasigurno doprinijelo još većoj valorizaciji njezinog zasluženog uspjeha.    

Neva Jurman, najmlađa članica upoznala je ostale članice sa svojim aktivnostima i koracima koje poduzima na lansiranju prirodne kozmetike - novih proizvoda za njegu tijela na bazi maslina, maslinova ulja i komine masline te najavila prezentaciju kad proizvodi budu certificirani i spremni za tržište.

Sve su članice kroz međusobne razgovore podržale važnost umrežavanja, podijelile osjećaj zajedništva kao žene u biznisu i zaključile da je pošten i iskren rad obogaćen međusobnom potporom jedini način uspjeha i opstanka u teškim situacijama.  

Slika 1
Slika 2


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...