Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Sastanak i druženje u Tehnomontu

U Puli, u prostorijama uprave Tehnomont d.d.-a 07. listopada 2011. održan je sastanak i druženje Ogranka KRUG-a za Istarsku županiju. Osim članica, sastanku je nazočila i Vedrana Lazić, Mauros hobotnica d.o.o. Vodnjan. koja je zainteresirana za članstvo u Krugu, na preporuku Jasne Jaklin Majetić, koja se je predstavila i izrazila zadovoljstvo svojim potencijalnim članstvom u Krugu.

Predsjednica Gordana Deranja, ujedno i domaćin, informirala je prisutne o zaključcima s nedavno održane 125. sjednice Izvršnog odbora, naglasila obvezu plaćanja članarine i dala na znanje zahvalu Kluba Gea, koji okuplja žene liječene od karcinoma dojke, a kojem je od sredstava članarina Ogranka KRUG-a za Istarsku županiju uplaćeno 2.000,00 kuna za potporu humanitarnoj akciji Dan narcisa – cvijetom narcisa protiv raka dojke te je dogovoreno da će se u suradnji sa Klubom žena Gea organizirati edukativni program vezano za prevenciju i rano otkrivanje raka dojke.

Članice Ogranka planiraju zajednički odlazak i učešće na Kongresu poduzetnica jadransko-jonske inicijative, koji će se ove godine održati u Splitu 03. i 04. studenog te su se usuglasile da će zajedničkim naporima pokušati pojačano vršiti prijem novih članica, menadžerica i poduzetnica te proširiti mrežu žena u gospodarstvu. Dogovoreno je i da će se ove godine ponovo organizirati predblagdansko druženje članica KRUG-a sa ženama, koje svojim radom i djelovanjem daju značajan doprinos gospodarstvu, kulturi, obrazovanju, razvoju civilnog društva i ostalim važnim područjima rada i života.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...