Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Sastanak i druženje u Arena modnoj kući i posjet Tekop Novi - Pula

U Puli, u prostorijama Arena modne kuće d.o.o. 04. srpnja 2011. održan je sastanak i druženje Ogranka KRUG-a za Istarsku županiju. Nakon obilaska Arene članice Ogranka su posjetile Zaštitnu radionicu Tekop Nova – Pula.

U Puli, u prostorijama Arena modne kuće d.o.o. 04. srpnja 2011. održan je sastanak i druženje Ogranka KRUG-a za Istarsku županiju. Direktorica Arena modne kuće d.o.o. Zdenka Kliman i predsjednica Nadzornog odbora Sonja Racan u ulozi iznimnih domaćina, upoznale su članice Ogranka s poslovanjem Arena modne kuće i omogućile ekskluzivno predstavljanje nove kolekcije i modnih kreacija proljeće/ljeto 2011./2012.

Arena modna kuća ima tri linije proizvoda, a to su ARENA, ARENA IN i ADDITIVE. Za linije proizvoda ARENA i ARENA IN nositelj je znaka Hrvatska kvaliteta, što je još jedna potvrda kvalitete, a Additive collection nova je linija Arena modne kuće, kreirana u suradnji s poznatim dizajnerom pletenine Igorom Galašom.

Nakon obilaska Arene članice Ogranka su posjetile Zaštitnu radionicu Tekop Nova – Pula. Predsjednica HGK ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić posebno je istaknula značaj Zaštitne radionice Tekop Nova Pula te izniman doprinos v.d. ravnateljice Lorene Brgić, koja je kao zaposlenik Istarske županije u tom statusu u posljednje tri godine izuzetnim zalaganjem postigla zavidne rezultate i pomogla poslovanju i egzistenciji i u datim uvjetima krize.

Zaštitna radionica Tekop Nova - Pula je ustanova za zapošljavanje osoba s invaliditetom, a osnovna djelatnost Tekop Nove je proizvodnja radne i zaštitne odjeće za sve namjene; proizvodnja ekoloških torbi i promotivnih artikala te suvenira od tekstila. Trenutno je u Tekop Novi zaposleno 26 djelatnika, od čega njih 16 ili 62 % ima različite vrste i stupnjeve invaliditeta. Radni uvjeti su veoma dobri, raspolažu novijim strojevima i opremom, a zaposlenici njeguju atmosferu uvažavanja, pomoći i suradnje.


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...