Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Sastanak i druženje u Valsabbionu

U Puli, u restoranu Valsabbion članica Sonja Perić ugostila je 05. travnja kolegice Ogranka na sastanku i druženju

Gordana Deranja dala je izvještaj s održane godišnje Skupštine Udruge KRUG 23.03.2011. u Zagrebu. Dvije nove članice, Zrinka Bokulić, predsjednica uprave Laguna Novigrada d.d., Novigrad i Neva Jurman, vlasnica i direktorica Helios Gea d.o.o., Bale su se predstavile ostalim članicama, koje su im velikim pljeskom zaželjele srdačnu dobrodošlicu u Udrugu.

Sonja Perić, u ulozi izvanrednog domaćina, predstavila je svoju ulogu ambasadorice ženskog poduzetništva, za koju je izabrana u sklopu projekta EntreprenuerSHEp Croatia, kako bi svoje iskustvo prenijela i na druge žene potičući ih na poduzetništvo i pokretanje vlastitog posla. Sonja Perić vlasnica je i menadžerica hotela Valsabbion.

Valsabbion je mali luksuzni boutique hotel smješten u elitnom dijelu grada Pule u Pješčanoj uvali, uz samo more, koji nudi extra opremljeni smještaj i dobitnik je brojnih nagrada i priznanja za kvalitetu i udobnost. Gosti hotela osim u udobnim sobama i apartmanima mogu uživati u dodatnim sadržajima poput a la carte restorana uz obilje kreativne kuhinje te čarima Mhytos-medical spa, luksuznog wellness i fitness centra.

Nakon službenog dijela druženje je nastavljeno uz prezentaciju odličnih delicija te gošću iznenađenja Josipu Lisac.

Slika 1
Slika 2


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...