Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Posjet Jadran - Tvornici čarapa Zagreb

U sklopu zajedničkog odlaska na sjednicu Skupštine Udruge KRUG delegacija poslovnih žena Ogranka za istarsku županiju 23. ožujka posjetila je Jadran – Tvornicu čarapa d.d.

U sklopu zajedničkog odlaska na sjednicu Skupštine Udruge KRUG delegacija poslovnih žena Ogranka za istarsku županiju 23. ožujka posjetila je Jadran – Tvornicu čarapa d.d. u Zagrebu, gdje se je s rukovodstvom te tvrtke razgovaralo o uspjesima i problemima poslovanja u uvjetima krize. Delegaciju je primio direktor tvrtke Živko Žužul. Poslovni posjet Jadran – Tvornici čarapa organiziran je radi upoznavanja s poslovanjem te tvornice koja svoju prodavaonicu ima i u Puli i u kojoj se proizvodi kvalitetan hrvatski proizvod, nositelj znaka „Hrvatska kvaliteta“.

Nakon izvrsnog sastanka i sjednice članice su posjetile Zagrebački velesajam na dan otvorenja sajmova INGA, VINOVITA, CroTOUR i HOTEL & GASTROTEH.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...