Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Sastanak u HGK ŽK Pula

U HGK - Županijskoj komori Pula 15. veljače s početkom u 12 sati održan je sastanak Ogranka KRUG-a za Istarsku županiju

Gordana Deranja dala je izvještaj s održane Sjednice Izvršnog odbora 04.02.2011. u Puli kada je za počasnu članicu u udrugu KRUG primljena Etta Carignani, glavna tajnica Svjetske udruge poduzetnica FCEM. Također je informirala prisutne o nedavno održanom predstavljanju projekta EntreprenuerSHEp Croatia, u sklopu kojeg su izabrane i naše ambasadorice ženskog poduzetništva kako bi svoje iskustvo prenijele i na druge žene potičući ih na poduzetništvo. Jasna Jaklin Majetić dala je detaljniji pregled projekta, čiji su nositelji Hrvatska gospodarska komora, Tehnološki park Varaždin d.o.o., Tera Tehnopolis d.o.o. i Visoka škola „Nikola Šubić Zrinski“, a cilj projekta je uspostavljanje mreže  ambasadorica ženskog poduzetništva koje će inspirirati žene za ulazak u poduzetništvo, pokretanje vlastitog posla i podizanje razine svijesti o poduzetničkim aktivnostima.

Za mogući prijem u Udrugu predložene su istaknute poduzetnice Ingrid Latin, Istra d.d. Pula,  Vesna Žmak, Sipro d.o.o. Umag, Zrinka Bokulić, Laguna Novigrad d.d., Novigrad i Davorka Peruško Stipić, Istra informatički inženjering d.o.o., Pula

Gordana Deranja najavila je članicama redovito zasjedanje Skupštine, koje će se održati 23. ožujka u Zagrebu, kako bi mogle planirati svoje vrijeme radi zajedničkog odlaska i organizacije druženja. Na Skupštini će Jasna Jaklin Majetić biti predložena za članicu Izvršnog odbora.

Na sastanku su dogovoreni budući sastanci koji će se održavati jednom mjesečno ili prema potrebi, a na temu raznih oblika promocije ženskog poduzetništva. Jasna Jaklin Majetić dala je informaciju o udruženju Jadransko – jonskih komora, u sklopu kojeg se jednom godišnje održava okrugli stol na temu ženskog poduzetništva, a 11. Forum jadransko-jonskih gospodarskih komora održat će se 2011. godine u Crnoj Gori.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...