Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Susret članica Udruge KRUG u Puli

Članice Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG, Ogranka za Istarsku županiju i Ogranka za Primorsko-goransku županiju sastale su se u Puli povodom održavanja 5. Foruma ženskog poduzetništva - BPW Danube Net i sajma ženskog poduzetništva ECONOMICA od 4. do 6. studenog 2010. u hotelu Histria.

Susretu je nazočila i predsjednica KRUG-a gospođa Marija Šola. Domaćin susreta bila je nova predsjednica Ogranka za Istarsku županiju gospođa Gordana Deranja, generalna direktorica Tehnomont Holdinga iz Pule. U sastavu Grupe su tvrtke Tehnomont Brodogradilište Pula d.o.o., Tehnomont Marina Veruda d.o.o. i Tehnomont BMN d.o.o., a gospođa Deranja je predstavila metalsko-brodograđevne, nautičko-turističke i energetske djelatnosti grupe.

Tom prilikom nazočni su prisustvovali na isporuci transportera tvrtke Hydromat inženjering d.o.o. iz Varaždina tvrtki Tehnomont Marini Veruda d.o.o., što je konkretan rezultat poslovnih razgovora gospodarstvenika održanih za vrijeme 1. međunarodnog sajma brodske opreme Pula Boat Fair (19.-22. Listopada)u Puli, a čiji je organizator HGK-ŽK Pula.


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 23.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...