Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Župan i gradonačelnik s dubrovačkim poduzetnicama iz Udruge Krug

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnik za turizam, more i poduzetništvo Maro Kristić kao i gradonačelnik Andro Vlahušić  primili su povodom obilježavanja Međunarodnog dana poduzetnica predstavnice dubrovačkog ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena „Krug“.

Tom prilikom su se predstavnice „Kruga“, predvođene predsjednicom Terezinom Orlić, požalile na težak položaj žena na tržištu rada u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Predstavnici vlasti iskazali su  interes za potporu ženama kroz kreditne programe.

Župan i pročelnik upoznali su ih s kreditnim programima „Početnik“ i „Poticaj“ čiji je kreditni potencijal oko 10 milijuna kuna te su dodali kako bi kod poslovnih banaka s kojima Županija ima ugovore mogli pokušati ishoditi anekse s dodatnim mogućnostima za žene poduzetnice. Također, poduzetnicima je ponuđena pomoć Županije kod izrade poslovnih planova i investicijskih studija, kako bi im se olakšalo dobivanje sredstava iz kreditnih programa.

Kružice su i  gradonačelniku Vlahušiću predstavile  dosadašnji rad Udruge, ali i njezine buduće aktivnosti. Udruga KRUG kroz svoj angažman promoviranja i educiranja prepoznata je kao primjer dobre prakse u strategiji razvoja ženskog poduzetništva.

Gradonačelnik je obećao pomoći Udruzi u njenim aktivnostima naglasivši kako je uloga žena u društvu jako važna a žene su dokazano sposobne u isto vrijeme biti nositeljice obitelji i uspješne poslovne žene.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 20.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...