Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Kako zaštiti zdravlje i povećati radni potencijal zaposlenih

U sklopu obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica dubrovački Ogranak Hrvatske udruge poslovnih žena Krug je organizirala radionicu: "KAKO ZAŠTITITI ZDRAVLJE I POVEĆATI RADNI POTENCIJAL ZAPOSLENIH" dana 17. svibnja (četvrtak) 2012. s početkom u 10,00 sati u Hotelu More (Kardinala Stepinca 33, Dubrovnik)

Radionica:"KAKO ZAŠTITITI ZDRAVLJE I POVEĆATI RADNI POTENCIJAL ZAPOSLENIH" održala se, ispred dvadesetak zainteresiranih, dana 17. svibnja (četvrtak)  2012.  u Dubrovniku, Hotel More.

Ova zanimljiva radionica obuhvatila je dvije prezentacije:
  1. Ergonomija, prevencija i siguran rad za računalom - namijenjena je zaposlenicima na administrativnim i drugim radnim mjestima
  2. Volim život- poticanje zdravlja i povećanje potencijala zaposlenih, izloženih stresu i svima koji bi željeli živjeti u ravnoteži svojih osjetila 
Violeta Tadin, mag.ing.sig. je bila voditeljica ove radionice a ujedno je i vlasnica tvrtke Elementa Laborum Standard iz Kaštel Kambelovca.

Željeli smo da nas i  ova nova saznanja nauče utjecati na razinu zaštite od svakodnevnog stresa , te povećaju svijest o potrebi skladnog i uravnoteženog življenja.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 20.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...