Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

6. Kongres poduzetnica Jadransko-jonskog područja

U Splitu je 03.-04. studenog 2011. održan 6. Kongres poduzetnica Jadransko-jonskog područja u organizaciji HGK – ŽK Split i suorganizaciji Udruge KRUG.

Glavna tema kongresa bila je Umrežavanje – kao jedan od instrumenata uspjeha. Raspravljalo se i o aktualnom stanju i bazi podataka ženskog poduzetništva u pojedinim zemljama, te važnosti kreiranja mreže za budući rast i konkurentnost. Na Kongresu je sudjelovalo i šest žena iz Dubrovnika, okupljenih u Udruzi Krug-Ogranak Dubrovnik.

Prvi Kongres održan je u Dubrovniku, a do danas se profilirao kao pravo mjesto za povezivanje poduzetnica, razmjenu iskustava u razvoju ženskog poduzetništva među zemljama Jadransko-jonskog područja, te sudjelovanje u zajedničkim projektima.

Drugog dana kongresa, u kojem su se mogla čuti iskustva kroz vrednovanje različitosti pri umrežavanju, predstavila se i Udruga Deša iz Dubrovnika. Predstavnica Deše – Jany Hansel govorila je o nastanku i radu udruge, s posebnim osvrtom na ulogu Deše kroz realizirane projekte EU.


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 20.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...