Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

5. Kongres poduzetnica Jadransko-jonskog područja

5. Kongres poduzetnica Jadransko-jonskog područja održan je u Herceg etno selu u Međugorju u Bosni i Hercegovini 8. i 9. studenog 2010. Iz Dubrovačko-neretvanske županije na kongresu su sudjelovale poduzetnice i poslovne žene iz Dubrovačke kuće d.o.o., Udruge Deša, Euro printa d.o.o. i Appliconn Toursa d.o.o.

Tema ovogodišnjeg kongresa je bila Inovacijom do konkurentnosti, a predstavljen je i natječaj za inovativna ženska poduzeća koji se organizira pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore, Udruženja talijanskih komora Unioncamere te Provincije Ancona.

Uz zanimljiva predavanja i poslovne panele gdje su žene poduzetnice predstavljale svoje različite tvrtke i poslovanja i uz sudjelovanje preko 120 poduzetnica iz različitih zemalja Kongres je uspješno završio s usvajanjem Povelje o društveno odgovornom poslovanju s kojom će se promovirati nova kultura poduzetništva kao odgovor na gospodarsku krizu liberalnog kapitalizma.

Povelja je svojevrstan "vodič" poduzetnicama u novom pristupu tvrtkama, gdje se neće uzimati u obzir samo ekonomski pokazatelji već i socijalno-ekonomsko kriteriji. U prvi plan stavlja se etika, odgovornost, kvaliteta a sve to u mjerenju konkurentnosti, rasta i razvoja tvrtke.

Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 20.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...