Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Promocija knjižice „Kuke i šparoge“

Asocijacija poslovnih žena Crne Gore „Poslovna žena“, uz podršku Njemačke organizacije za tehničku suradnju (GTZ) organizirala je Regionalnu konferenciju poslovnih žena, pod nazivom „Poslovne žene i EU integracije“, koja je održana 15. svibnja 2010. u Bečićima Crna Gora.

Na konferenciji je između ostaloga, gospođa Biba Salata predstavila udrugu „Krug“, a sudjelovale su i predstavnice Kruga iz ogranak Dubrovnik. Predstavljanje je pobudilo pozornost ostalih sudionica konferencije, ali i iznenađenje organiziranošću ženskog poduzetništva temeljenog na, kako je rečeno, potpunijem društvenom uvažavanju žene i njezinih  kreativnih i poduzetničkih sposobnosti.

Zaključeno je da poslovne žene u Hrvatskoj imaju povoljnije  pretpostavke za pokretanje poduzetničkih aktivnosti od žena iz  susjednih zemalja jugoistočne Europe.

Svrha konferencije je i bila da se razmjenom iskustva, znanja i ideja, potakne razvoj ženskog poduzetništva u sredinama regije u kojima ono još nije zaživjelo, da se ojača  suradnja unutar ženske ekonomske mreže i stvore gospodarske pretpostavke za što brži i uspješniji ulazak zemalja jugoistočne Europe u EU.Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Slika 5


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 27.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...