Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Poslovna tribina žena poduzetnica

Preko 50 poduzetnica iz cijele Hrvatske prisustvovalo je  na Poslovnoj tribini žena poduzetnica 29. siječnja 2010.  u hotelu „Valamar Lacroma-resort”, u Dubrovniku. Organizaciju tribine podržali su: ŽK Dubrovnik, DNŽ, Grad Dubrovnik, Udruženje obrtnika Dubrovnik i Obrtnička komora DNŽ.

Odmah po otvaranju uslijedio je radni dio tribine u kojem su održana predavanja: Aktualna ekonomska situacija i mogućnosti pronalaženja poslovnih aktivnosti za izlazak iz recesije, s naglaskom na ulogu poduzetništva, Porezni propisi  i utjecaj dopune općeg poreznog zakona te Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dodanu vrijednost, Priprema za završni račun  i izrada financijskih izvještaja za 2009. godinu, Od ideje do realizacije – kako pripremiti EU projekt.

Svojevrstan kuriozitet tribine bila je Radionica Humanitarne i mirotvorne udruge „Deša”  kojom je demonstrirana priprema džema od  dubrovačke ljute naranče.

Slika 1
Slika 2


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 20.03.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...