Tekstila - Albonakomerc - My Happy Skirt

 Albonakommerce d.o.o. je društvo osnovano 1990.g., a osnovna djelatnost koju je obavljalo bila je prodaja tekstila i gotove robe. Nakon svih godina uspješnog poslovanja, u svibnju, 2013. godine društvo preuzima nova vlasnica te nastavlja svojim dosadašnjim radom uz proširenje djelatnosti na proizvodnju, marketing, savjetovanje i organizaciju… 
 
Kako bismo se još više približili našim kupcima i stekli naklonost novih kreativaca i osoba koje vole biti originalne i sa STILOM, odlučili smo brendirati naše prodajno mjesto, web i Facebook stranicu i tako smo dobili TEKSTILU! 
 
TEKSTILA je pristupačna, pouzdana, kreativna, iskrena, uvijek spremna na nove suradnje. TEKSTILA nudi opuštenu atmosferu, stručan savjet, velik izbor tkanina po izuzetno pristupačnim cijenama… Ono po čemu je Tekstila posebna otkrit ćete ukoliko nas posjetite na adresi Ivana Grohovca 3a u Rijeci.
 
Za sve upite slobodno se obratite Maji na 091 2434 222!

http://tekstila.com.hr/page/o-nama


Slika 1
Slika 2
Slika 3


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 11.10.2016

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...